Share

https://www.online-toolz.com/tools/regex-tester-online.php

Facebook Share Twitter Share

RegEx Tester en línia, PHP i PERL

Utilitzeu aquesta eina per provar els patrons de RegEx a TextNote:Aquesta pàgina utilitza PHP Perl Compatible Regular Expressions funcionsReferència:http://www.pcre.org/pcre.txt


Regió Pattern

El text
Result


En computació, una expressió regular, també coneguda com a regex o regexp, proporciona un mitjà concís i flexible per encaixar cadenes de text, com ara caràcters, paraules o patrons de caràcters particulars. Una expressió regular està escrita en un llenguatge formal que pot ser interpretat per un processador d'expressió regular, un programa que serveix com a generador d'anàlisi o examina el text i identifica parts que coincideixen amb la especificació proporcionada. Les expressions regulars són utilitzades per molts editors de text, utilitats i llenguatges de programació per cercar i manipular el text basat en patrons. Alguns d'aquests idiomes, incloent Perl, Ruby, Awk i Tcl, han integrat completament expressions regulars en la sintaxi del llenguatge central mateix. Altres com C++,.NET, Java, Python i en canvi proporcionen accés a expressions regulars només a través de biblioteques.

Source: Wikipedia
AKA:

Tester , Editor , Validator , RegExp , Regular Expression , Evaluator , Parser, regular expression tester, regex online, regex checker, regex live, javascript regex test, regex pattern onlineAre you getting value from OnlineToolz?

Support us now on Patreon and join our exclusive community of supporters.