Share

https://www.online-toolz.com/tools/regex-tester-online.php

Facebook Share Twitter Share

RegEx Online tesztelő, PHP és PERL

Használja ezt az eszközt a RegEx minták tesztelésére TextNote:Ez az oldal PHP Perl kompatibilis szabályos kifejezések funkciókat használReference:http://www.pcre.org/pcre.txt


RegEx minták

szöveg
Result


A számításban a rendszeres kifejezés, más néven regex vagy regexp, tömör és rugalmas módot biztosít a szövegsorok, például bizonyos karakterek, szavak vagy karakterminták egyeztetésére. A rendszeres kifejezést olyan formális nyelven írják, amelyet egy rendszeres kifejezésfeldolgozó értelmezhet, egy olyan program, amely vagy elemző generátorként szolgál, vagy megvizsgálja a szöveget, és azonosítja a megadott előírásnak megfelelő részeket.A rendszeres kifejezéseket sok szövegszerkesztő, segédprogramozó és programozási nyelv használja a minták alapján a szöveg keresésére és manipulálására. Néhány ilyen nyelv, köztük a Perl, Ruby, Awk és Tcl, teljes mértékben integrálta a rendszeres kifejezéseket a magnyelv szintaxisába. Mások, mint a C++, a.NET, a Java és a Python, helyette csak a könyvtárakon keresztül biztosítják a rendszeres kifejezéseket.

Source: Wikipedia
AKA:

Tester , Editor , Validator , RegExp , Regular Expression , Evaluator , Parser, regular expression tester, regex online, regex checker, regex live, javascript regex test, regex pattern onlineAre you getting value from OnlineToolz?

Support us now on Patreon and join our exclusive community of supporters.