Share

https://www.online-toolz.com/tools/regex-tester-online.php

Facebook Share Twitter Share

RegEx Tester Online pentru PHP și PERL

Utilizați acest instrument pentru a testa modelele RegEx pe TextNote:Această pagină utilizează PHP Perl Compatible Regular Expressions functionsReference:http://www.pcre.org/pcre.txt


Modelul RegEx

Textul
Result


În calcul, o expresie regulată, denumită și regex sau regexp, oferă un mijloc concis și flexibil de potrivire a șirurilor de text, cum ar fi caractere, cuvinte sau modele de caractere specifice. O expresie regulată este scrisă într-o limbă formală care poate fi interpretată de un procesor de expresie regulat, un program care servește fie ca un generator de analiză, fie examinează textul și identifică părțile care corespund specificației furnizate. Expresiile regulate sunt folosite de mulți editori de text, utilități și limbi de programare pentru a căuta și manipula textul bazat pe modele. Unele dintre aceste limbi, inclusiv Perl, Ruby, Awk și Tcl, au integrat pe deplin expresii regulate în sintaxa limbii de bază. Alții, cum ar fi C++,.NET, Java și Python, oferă în schimb acces la expresii regulate numai prin biblioteci.

Source: Wikipedia
AKA:

Tester , Editor , Validator , RegExp , Regular Expression , Evaluator , Parser, regular expression tester, regex online, regex checker, regex live, javascript regex test, regex pattern onlineAre you getting value from OnlineToolz?

Support us now on Patreon and join our exclusive community of supporters.